A teacher

NL4 - 16NL4 - 16
A teacher

Samenvatting

In A Teacher zien we de complexiteit en gevolgen van een gevaarlijke relatie en volgen we de verhalen van Claire Wilson (Kate Mara), een jonge lerares op een middelbare school in een buitenwijk van Texas en haar leerling, Eric Walker (Nick Robinson).

Claire, mooi, stil en raadselachtig, is de nieuwste lerares op de Westerbrook High School. Ontevreden over haar huwelijk met haar universiteitsliefde Matt Mitchell (Ashley Zukerman), ver verwijderd van haar broer Nate Wilson (Adam David Thompson) en wanhopig op zoek naar verbinding, raakt ze snel bevriend met mededocent Kathryn Sanders (Marielle Scott). Claires leven verandert wanneer Eric, een charmante Amerikaanse senior in haar Engelse klas, om hulp vraagt ​​bij de voorbereiding op zijn SAT-test. Eric, populair en extravert, is de aanvoerder van het voetbalteam en bijna onafscheidelijk van zijn beste vrienden, Logan Davis (Shane Harper) en Josh Smith (Dylan Schmid). Alles lijkt perfect aan de oppervlakte, maar Eric wordt gedwongen om te leven met de druk van school, solliciteren naar de universiteit en een parttime baan, terwijl hij tegelijkertijd helpt om voor zijn twee jongere broers te zorgen, zodat zijn moeder Sandy (Rya Ingrid Kihlstedt) werkt voor de familie. Naarmate Claire en Eric meer tijd samen doorbrengen, worden grenzen overschreden en begint een subtiel spel van verboden gevoelens. De blijvende schade die na Claires keuzes is achtergelaten, wordt voor hen, en hun vrienden en familie, onmogelijk te negeren.

 

Afleveringen

Seizoen 1
 • 1

  Aflevering 1

  +

  Een jonge lerares aan een middelbare school knoopt een verboden affaire aan met een van haar leerlingen.

 • 2

  Aflevering 2

  +

  Eric wordt opgepakt omdat hij alcohol drInky op te jonge leeftijd. Een nieuwe vriend helpt hem. Claire neemt Eric mee naar een school in de buurt.

 • 3

  Aflevering 3

  +

  De spanning stijgt als Claire en Matt zwanger willen worden. Claire houdt toezicht bij het schoolbal, en Eric biecht z'n ware gevoelens op.

 • 4

  Aflevering 4

  +

  Claire stelt de regels op die Eric op moet volgen nu hun relatie een dramatische wending neemt.

 • 5

  Aflevering 5

  +

  Claire en Eric hebben samen stiekem een uitstapje om zijn 18e verjaardag te vieren.

 • 6

  Aflevering 6

  +

  De wereld van Claire begint in elkaar te storten. Eric is onzeker, en wordt gedwongen intieme details van z'n relatie op te biechten.

 • 7

  Aflevering 7

  +

  Eric probeert verder te gaan, maar de nasleep van de affaire blijft hem op onverwachte momenten achtervolgen.

 • 8

  Aflevering 8

  +

  Claire wil een nieuw begin maken in haar leven. Maar niet iedereen is er klaar voor dat ze zomaar verder gaat.

 • 9

  Aflevering 9

  +

  Claire en Eric bereiken allebei afzonderlijk hun breekpunt.

 • 10

  Aflevering 10

  +

  Claire en Eric lijken allebei hun leven weer te hebben opgepikt, maar een toevallige ontmoeting brengt nieuwe waarheden aan het licht.