American Crime Story

NL4 - 16NL4 - 16
© 2021 Twentieth Century Fox Film Corporation and FX Productions, LLC. All rights reserved.
American Crime Story

Samenvatting

Seizoen 1- The People vs. O.J. Simpson: American Crime Story verflimt een waargebeurd verhaal. De beroemde American Football legende O.J. Simspon staat terecht voor een dubbele moord. Zijn advocaat is niemand minder dan Robert Kardashian. De juridische teams strijden tot de veroordeling of vrijspraak van deze bizarre zaak.

Seizoen 2- The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story: Door de moord op Gianni Versace is Miami Beach het middelpunt van de aandacht geworden.

Seizoen 3- Impeachment: American Crime Story onderzoekt de nationale crisis die leidde tot de eerste afzetting van een Amerikaanse president in meer dan een eeuw door de ogen van de vrouwen in het middelpunt van de gebeurtenissen: Monica Lewinsky, Linda Tripp en Paula Jones. Alle drie werden in de schijnwerpers gezet in een tijd van bijtende partijdige rancune, verschuivende seksuele politiek en een veranderend medialandschap

Afleveringen

 • 1

  Exiles

  +

  Na de dood van haar baas wordt Linda Tripp, staflid van het Witte Huis, verplaatst naar het Pentagon, waar ze Monica Lewinsky ontmoet. Paula Jones besluit de president aan te klagen wegens seksuele intimidatie.

 • 2

  The President Kissed Me

  +

  Monica onthult Linda dat ze een affaire heeft met de machtigste man ter wereld.

 • 3

  Not to Be Believed

  +

  De spanningen tussen Monica en de president lopen op. Paula krijgt een schikking aangeboden. Linda begint te voelen dat ze een doelwit op haar rug heeft.

 • 4

  The Telephone Hour

  +

  Monica leunt op Linda voor steun. Linda begint hun gesprekken te documenteren.

 • 5

  Do You Hear What I Hear

  +

  Terwijl Monica zich voorbereidt om D.C. te verlaten, maakt ze zich zorgen dat iemand nieuws over haar affaire deelt. Linda ontmoet de FBI.

 • 6

  Man Handled

  +

  Office of the Independent Counsel verstrikt Monica Lewinsky en houdt haar 12 traumatiserende uren vast in een hotelkamer.

 • 7

  The Assassination Of Monica Lewinsky

  +

  De wereld leert over de affaire en Monica Lewinsky wordt de beroemdste vrouw in Amerika.

 • 8

  Stand By Your Man

  +

  De president moet de waarheid bekennen aan de natie – en aan The First Lady.

 • 9

  The Grand Jury

  +

  Monica Lewinsky en Linda Tripp vertellen hun verhaal aan 23 vreemden.

 • 10

  The Wilderness

  +

  Het Starr Report brengt de wereld tot stilstand. De president wordt afgezet. Linda wordt geconfronteerd met de nasleep van haar beslissingen, Paula maakt wanhopige keuzes en Monica denkt na over hoe ze verder moet met haar leven.