Hudson & Rex

vrijdag 20.05

NL3 - 12NL3 - 12
© BETA FILM GMBH
Hudson & Rex

Wanneer te zien

 1. vrijdag 31 mei om 20.05

  Run, Donovan, Run (Afl.03 - S05)

 2. vrijdag 31 mei om 21.00

  Hand of Cod (Afl.04 - S05)

 3. vrijdag 7 juni om 20.05

  The Good Shepherd (Afl.05 - S05)

Samenvatting

De St. John's Major Crimes Unit heeft een team dat goed is afgerond en even goed is ingeburgerd om ontvoeringen, moorden en gijzelingen aan te pakken - maar wat hen echt onderscheidt, is de partner van rechercheur Hudson en voormalig K-9-hond Rex. Als een jonge vrouw wordt vermist in de Barrens, gaat de verdenking al snel naar haar vriend en moet  het team op zoek naar de waarheid achter haar verdwijning.

 

Afleveringen

 • 1

  Lost in the Barrens

  +

  Als een jonge vrouw wordt vermist in de Barrens, gaat de verdenking al snel naar haar vriend en moet het team op zoek naar de waarheid achter haar verdwijning.

 • 2

  Punch Drunk Glove

  +

  Als Charlie's vervreemde broer wordt beschuldigd van de dood van zijn laatste tegenstander in de boksring, worstelen Charlie en het team met de mogelijkheid dat hij schuldig kan zijn.

 • 3

  Run, Donovan, Run

  +

  Donovan brengt zijn oud-partner, nu een veroordeeld misdadiger, naar een nieuwe gevangenis. Jesse onderzoekt een oude diefstal van muzikale souvenirs en vindt de onvermoede dader.

  Wanneer te zien
  vrijdag 31 mei om 20.05
  NL3 - 12NL3 - 12
  Op Star
 • 4

  Hand of Cod

  +

  Een Jamaicaanse expat met een exportbedrijf voor zeevruchten wordt vermoord. Charlie en Rex ontdekken dat een onlangs ontslagen medewerker weleens de sleutel kan zijn om de moordenaar te vinden.

  Wanneer te zien
  vrijdag 31 mei om 21.00
  NL3 - 12NL3 - 12
  Op Star
 • 5

  The Good Shepherd

  +

  Rex wordt geschorst na een beschuldiging van een collega. Charlie gaat heimelijk op onderzoek om Rex vrij te pleiten. Jesse's schietvaardigheid levert hem een uitnodiging op om SWAT-agent te worden.

  Wanneer te zien
  vrijdag 7 juni om 20.05
  Op Star
 • 6

  Den of Snakes

  +

  De maker van een game wordt gedood door een zwarte mamba. Charlie en Rex gaan op zoek naar de moordenaar terwijl Sarah haar angst voor slangen overwint. Jesse meldt Donovan aan op een dating-app.

  Wanneer te zien
  vrijdag 7 juni om 21.00
  Op Star
 • 7

  The Date Escape

  +

  Charlie en Rex onderzoeken de gevangenisuitbraak van een moordenares en een ex-politievrouw. Tijdens het onderzoek ontdekt Sarah systematisch misbruik in de ziekenboeg van de gevangenis.

  Wanneer te zien
  vrijdag 14 juni om 20.05
  NL3 - 12NL3 - 12
  Op Star
 • 8

  Bury the Lead

  +

  Donovans dochter Camilla vindt een vermoorde student op een feest. Charlie, Sarah en Jesse gaan op zoek naar de dader, terwijl Camilla er een artikel over wil schrijven voor haar journalistiekstage.

  Wanneer te zien
  vrijdag 14 juni om 21.00
  NL3 - 12NL3 - 12
  Op Star
 • 9

  Rexpert Witness

  +

  Sarah getuigt in een brandstichtingszaak, maar wordt in twijfel getrokken. Nu hebben ze 48 uur om de waarheid te achterhalen voor de verdachte vrijkomt. Rex vindt gemanipuleerd bewijsmateriaal.

 • 10

  One Wild Night

  +

  Als na een vrijgezellenfeest het eerste bruidsmeisje dood wordt aangetroffen, moeten Charlie en Rex reconstrueren wat er die nacht precies is gebeurd.

 • 11

  Working for the Weekend

  +

  Als Rex een lijk vindt met sporen van boos opzet, ontdekt Charlie dat de idyllische gemeenschap waarin hij verblijft weleens vijandiger kon zijn dan hij lijkt.

 • 12

  Lost Lives Club

  +

  Na de moord op een populaire fysiotherapeut die van seksueel misbruik is beschuldigd, moet het team zijn slachtoffers onderzoeken voordat de moordenaar opnieuw toeslaat.

 • 13

  The Miranda Act

  +

  Charlie's tante Miranda en haar vriendinnen worden betrapt bij het onderzoeken van een investeringszwendel. Nu moeten Charlie en Rex uitzoeken wie erachter zit.

 • 14

  Rexit, Stage Left

  +

  Als een beroemde actrice wordt vermoord tijdens de preview van een populair toneelstuk uit Newfoundland, neemt Rex de hoofdrol op zich terwijl Charlie achter de coulissen aan het werk gaat.

 • 15

  Northern Rexposure

  +

  Als Jesse's zus hem om hulp vraagt, gaat hij met Sarah en Rex naar het noorden van Ontario, waar ze al snel in een dodelijke situatie belanden.

 • 16

  Due North

  +

  Rex vraagt rechercheur Sidney Scott om hulp om zijn gewonde vrienden te redden, en helpt op zijn beurt Sidney met haar onderzoek naar een moord en de dood van haar man.

 • 17

  +

 • 18

  +

  Rex komt in actie wanneer wanhopige criminelen uit de gevangenis ontsnappen en een gewonde officier gijzelen.

 • 19

  +

  Het team komt samen om de vergiftiging en dood van Chief Archer in een plaatselijk restaurant op te lossen. Charlie en Sarah maken hun relatie openbaar.

 • 20

  +

  Jesse raakt ernstig gewond terwijl hij probeert een autodiefstal te stoppen. Het onderzoek leidt het team naar een internationale autodiefstalbende die terroristen ondersteunt.