Leopard Skin

Elke maandag een dubbele aflevering om 20:35

NL3 - 12NL3 - 12
©2023 Lionsgate Entertainment, All Rights Reserved.
Leopard Skin

Samenvatting

Een bende vlucht na een mislukte juwelenroof en verschuilt zich in een villa aan het strand, waar ze twee vrouwen aantreffen. Hun wereld verandert in een broeikas van geheimen, verraad en lust. Met o.a. Gaite Jansen en Jeffrey Dean Morgan in hoofdrollen

 

Afleveringen

Seizoen 1
 • 1

  The Map and the Territory

  +

  Alba en de vriendin van haar ex-man, Batty, maken alles klaar voor gasten als een bende binnenvalt na een mislukte overval. Ze kunnen de gasten niet meer afbellen en het wordt een gespannen avond.

 • 2

  All Your Questions Answered

  +

  De spanning neemt toe als Malone in detail voorspelt hoe iedereen van plan is elkaar te verraden. Alba's voormalige schoonmaakster komt onaangekondigd langs.

 • 3

  Private Lives, Part 1

  +

  Alba is nog in shock door het verraad van wijlen haar man. Terwijl ze het verwerkt, vertelt Inocencia Alba een geheim waarmee ze Batty kan terugpakken.

 • 4

  The Claustrophobic Diver

  +

  De misdadigers ontdekken cruciale informatie over de overval en beseffen dat ze zijn verraden door hun opdrachtgever. Maru en Batty proberen te ontsnappen, maar een van de twee aarzelt.

 • 5

  Still Life with Cat and Canary

  +

  Alba beseft dat ze door al haar spelletjes iemand wordt die ze amper herkent. Als ze tot een gevaarlijk uiterste gaat, ontwikkelt Alba nieuwe gevoelens voor Batty.

 • 6

  Private Lives, Part 2

  +

  Batty biecht de waarheid over haar misdaad op, maar wil Alba niet medeplichtig maken. De misdadigers onderhandelen en bedenken een nieuw plan. Max, Maru's vriend, komt terug om haar te zoeken.

 • 7

  All Is Well in the Well of Loneliness

  +

  Max onthult zijn geheime droom, dat hij een misdaaddocumentaire x over de moord op Alba's man wil maken. De misdadigers regelen een boot om op de diamanten te wachten.

 • 8

  The Myth of the Guilty Murderess

  +

  Terwijl Max gaat halen wat hij zoekt, vragen de vier vrouwen zich af wat er is gebeurd. Batty probeert het juiste te doen. Alba weet wat ze wil. En er staat een nieuwe koningin van de villa op.