The Net - Promised Land

NL3 - 12NL3 - 12
© BETA FILM GMBH
The Net - Promised Land

Samenvatting

Een gloednieuwe drama-serie... over de verborgen wereld achter het voetbal. 
Lea is een advocaat in Berlijn met een sterk rechtvaardigheidsgevoel en een instinct voor mensen. Maar haar wereld staat op zijn kop als haar verloofde David voor haar ogen sterft. Het lijkt erop dat hij op de vlucht was voor een onbekende. Bovendien lijkt er een andere dood in verband te staan: de beste vriend van de rechtse hooligan Marcel werd dezelfde dag vermoord. Lea en Marcel vormen een onwaarschijnlijk team om dit tot op de bodem uit te zoeken. Terwijl David werkte als een succesvolle spelersscout, leidt hun onderzoek al snel naar de hoogste rangen van de glamoureuze wereld van het internationale voetbal. Eén ding is zeker: David moest betalen voor iets dat hij wist.

ONTDEK DE WERELD VAN THE NET

Afleveringen

Seizoen 1
 • 1

  Aflevering 1

  +

  In een voetbalstadion in Berlijn wordt een man doodgestoken. Rond dezelfde tijd is er op de parkeerplaats een auto-ongeluk. Journalist Bosch raakt gewond en voetbalscout David is dood.

 • 2

  Aflevering 2

  +

  Lea is in shock als de politie haar over de moord vertelt. Twee mannen eisen Davids telefoon. Lea's mentor Christina herkent een van hen als René Meier van de World Football Association (WFA).

 • 3

  Aflevering 3

  +

  Bij Davids huis treft Lea zijn zakenpartner Richard Rimbauer. David en hij verdienden miljoenen met Afrikaanse voetbaltalenten. Jean Leco wil de World League opzetten met zijn louche financier Casutt.

 • 4

  Aflevering 4

  +

  Lea wordt bevrijd en belandt bij de Europese anticorruptie-eenheid. Na een stadionramp in Ghana grijpt Leco zijn kans om de Ghanese onderminister van sport mee te krijgen voor zijn World League.

 • 5

  Aflevering 5

  +

  Lea ontdekt waarom David achter de World League stond. Christina komt erachter dat twee Afrikaanse talenten kort na elkaar zijn overleden door zelfmoord en een auto-ongeluk. Richard laat niets los.

 • 6

  Aflevering 6

  +

  Lea's appartement wordt overhoop gehaald en ze duikt onder. De zoektocht naar de vermiste Afrikaanse spelers wordt steeds urgenter. Leco ontdekt dat financier Casutt in opdracht van anderen werkt.

 • 7

  Aflevering 7

  +

  Lea ontdekt dat er een prijs op haar hoofd is gezet. Marcel en Mikhail gaan in Belarus op zoek naar de moordenaars. Lea vindt nog een speler in Berlijn, maar als ze daar aankomt is hij al dood.

 • 8

  Aflevering 8

  +

  Lea heeft het hele netwerk opgerold en sluit een deal met Leco voor belastende documenten. Marcel ontdekt een huis in Belarus waar twee zwarte jongens worden gedwongen porno te maken.