The Thing About Pam

NL3 - 12NL3 - 12
© NBCUniversal All Rights Reserved
The Thing About Pam

Samenvatting

Betsy, een door kanker getroffen vrouw wordt dood gevonden in haar huis in december 2011. Betsy's vriendin, huis-flipper Pam (Renée Zellweger), was de laatste die haar levend gezien heeft nadat ze erop stond haar naar huis te rijden. Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de moord op Betsy Faria en veroordeling van Pam Hupp. Met een sterrencast bestaande uit o.a. Renée Zellweger, Josh Duhamel en Judy Greer.


Afleveringen

Seizoen 1
 • 1

  Aflevering 1

  +

  Pam Hupp is Betsy Faria's beste vriendin en de laatste die haar heeft gezien, toen ze Betsy thuis afzette op de avond dat ze werd vermoord. Betsy's man, Russ Faria, belde huilend het alarmnummer.

 • 2

  Aflevering 2

  +

  Pam wordt een grote steun voor Betsy's familie én de politie en openbaar aanklager Leah Askey, die bewijs verzamelen. Russ neemt Joel Schwartz in de arm, een gerenommeerd strafpleiter uit St. Louis.

 • 3

  Aflevering 3

  +

  Pam krijgt haar 15 minuten beroemdheid als openbaar aanklager Askey haar vraagt te getuigen, terwijl Joel gaten in de zaak tegen Russ probeert te prikken.

 • 4

  Aflevering 4

  +

  Pam dreigt te ontsporen, gestrest door geldproblemen, een opdringerige Dateline-producent en de zorg voor haar zieke moeder. Askey beseft dat Pam niet de kroongetuige is waar ze op hoopte.

 • 5

  Aflevering 5

  +

  Pam wordt beruchter als de Dateline-aflevering op tv komt. Door een rechtszaak tegen Betsy's dochters over het verzekeringsgeld keert het publiek zich tegen haar. Askey's positie komt in gevaar.

 • 6

  Aflevering 6

  +

  Pam neemt schokkende en absurde stappen om zich te bevrijden uit het web van leugens dat ze zelf heeft geweven. Uiteindelijk wordt enige mate van gerechtigheid, eerherstel en hoop gevonden.