Below Deck Down Under

NL1 - ALNL1 - AL
© 2021 Bravo Media Productions LLC ALL RIGHTS RESERVED
Below Deck Down Under

Samenvatting

Jouw favoriete reality franchise gaat naar “Down Under” voor een nieuwe serie waarin je de crew van de Thalassa volgt in hun werk op een superjacht. Van de steeds veranderende dynamiek van het leven benedendeks tot de intense druk van de catering aan welgestelde gasten boven, Below Deck Down Under volgt een onverschrokken bemanning terwijl ze de unieke uitdagingen aangaan van het leveren van een onvergetelijke ervaring in een spectaculaire regio die bekend staat om zijn onderwater attracties. Hier zijn duiken en andere excursies gewoon een dagtaak voor deze avontuurlijke bemanning en elke dag streven zij naar een vijfsterren service midden op zee.

Vanaf maandag 6 maart om 19.00 uur

Afleveringen

Seizoen 1
 • 1

  G'Day Mate

  +

  Kapitein Jason Chambers biedt een wereld aan onderwateravonturen aan de gasten; terwijl nieuwkomer Jamie tegen uitdagingen aanloopt, botst de nieuwe hoofdstewardess Aesha met een lichtgeraakte kok.

 • 2

  Unchained and Untamed

  +

  Aesha en Ryans botsende opvattingen over service worden op de proef gesteld tijdens een explosieve lunch; kapitein Jason introduceert een prijs voor zelfverbetering die niet goed wordt ontvangen.

 • 3

  The Plunger from Down Under

  +

  Benny is ongemotiveerd en Jamie probeert zijn team in het gareel te houden; Ryan en Aesha's communicatie in de kombuis bereikt het kookpunt; gasten hernieuwen hun huwelijksgelofte.

 • 4

  The Pirate's Booty

  +

  De bemanning krijgt problemen met kapitein Jason; Martha worstelt met de was; een piratenfeest is een uitdaging voor Culver; hij wordt in de jacuzzi uitgenodigd en Tumi kan haar ogen niet geloven.

 • 5

  Something's Fishy

  +

  De bemanning dreigt in te storten als veeleisende gasten ze tot het uiterste drijven; Jamie en Tumi zijn het niet eens over Culvers acties; Jamie probeert de kapitein tevreden te houden.

 • 6

  The Tipping Point

  +

  Magda verrast de gasten met een show; Aesha merkt dat het werk van een barista niet zo makkelijk is; Ryan heeft moeite de gasten tevreden te stellen; een extra fooi roert Brittini tot tranen.

 • 7

  The Safety Dance

  +

  Aesha geeft Magda een tweede kans in de bediening; kapitein Jason en Jamie krijgen ruzie over de veiligheid en als Jamie tegen de kapitein ingaat, probeert hij het dekteam aan zijn kant te krijgen.

 • 8

  Prom Night

  +

  De bemanning van de Thalassa organiseert een gala voor de gasten na hun eerste avontuur op het Groot Barrièrerif; Ryan voelt zich buitengesloten; Magda heeft moeite haar steentje bij te dragen.

 • 9

  Squid Games

  +

  Magda gaat te ver bij Aesha; kapitein Jasons collega chartert de Thalassa voor een vrijgezellenfeest; Ryan negeert de maaltijdwensen van de gasten en moet bij kapitein Jason op het matje komen.

 • 10

  Loads of Croc

  +

  De bemanning geniet van een vrije dag en gaat op krokodillensafari; kapitein Jason ontdekt onafgemaakt werk aan boord; Tumi verdedigt Aesha als Ryan en Magda over haar roddelen en Aesha is van streek.

 • 11

  Benny and the Jet Skis

  +

  Jamie geeft Brittini nachtdienst omdat Benny de kantjes eraf loopt; Aesha spreekt Magda en Ryan op hun geroddel aan; Jamie weet niet meer wat hij met Benny aan moet en wil dat hij wordt ontslagen.

 • 12

  Yachtie or Nice

  +

  Jasons onderzoek naar het dekteam stelt hem voor een moeilijke beslissing; Magda wordt weer aan de telefoon betrapt; de gasten willen een feestje waarvoor Culver en Aesha zich moeten verkleden.

 • 13

  99 Problems and Thalassa Ain't One

  +

  Jamie wordt boos op zijn collega's vanwege gescheld; kapitein Jason wil dat de boot zich blijft verbeteren; de bemanning tilt er niet te zwaar aan, maar dan blijkt dat het menens is.

 • 14

  New Kids on the Block

  +

  Het is onrustig op de Thalassa en kapitein Jason zoekt zijn weg met zijn nieuwe team; Aesha probeert de binnendienst op orde te houden; als het avondeten in de soep loopt, gaat Jason twijfelen.

 • 15

  Nice Girls Finish Last

  +

  De bemanning vindt eindelijk zijn draai; kapitein Jason merkt dat Jamie moeite heeft Culver in de hand te houden; Culver wordt op een avondje uit te close met een gast en Brittini breit het recht.

 • 16

  Dirty Laundry

  +

  Aesha's ervaren nieuwe aanwinst heeft geen ervaring met de was; kapitein Jason merkt dat Culver nog steeds weinig initiatief neemt; Brittini wordt boos als ze Jamie en Culver met gasten ziet flirten.

 • 17

  Drink Like No One's Watching

  +

  De bemanning organiseert een ceremonie voor het hernieuwen van de huwelijksgeloften; Culver overtreedt de belangrijkste regel van de kapitein; op de laatste avond uit lopen de gemoederen hoog op.