Below Deck Mediterranean

maandag 5 augustus 19.10

© 2023 Bravo Company ALL RIGHTS RESERVED
Below Deck Mediterranean

Wanneer te zien

 1. maandag 5 augustus om 18.15

  A Yacht In Kneed (Afl.01 - S06)

 2. maandag 5 augustus om 19.10

  It's Not Easy Being Green (Afl.02 - S06)

 3. dinsdag 6 augustus om 11.45

  A Yacht In Kneed (Afl.01 - S06)

Samenvatting

Tijdens "Below Deck Mediterranean” verwelkomt Captain Sandy niet alleen charter-gasten, maar ook de kijkers aan boord van de luxueuze jacht “Mustique” in de Mediteranean. Deze reality-serie biedt een zitje op de eerste rij voor de hoge eisen van bovendeks en het drama onderdeks. Worstelend met de ingewikkelde dynamiek van de bemanning en de kleine ruimtes, lopen de spanningen en passies hoog op aan boord van de charters, wat resulteert in drama en eindeloos entertainment.
 
Kapitein Sandy heeft de leiding in een nieuw seizoen op de prachtige wateren van de Italiaanse Rivièra. Twee stewards hebben moeite om het jacht te bereiken en het dekteam heeft ook zijn uitdagingen.
 
 

Afleveringen

 • 1

  The Italian Job

  +

  Kapitein Sandy heeft de leiding in een nieuw seizoen op de prachtige wateren van de Italiaanse Rivièra. Twee stewards hebben moeite om het jacht te bereiken en het dekteam heeft ook zijn uitdagingen.

 • 2

  Two Many Cooks

  +

  Als een aantal gasten zeeziek wordt, wordt er een excursie naar Portofino georganiseerd. Natalya wil haar team drijvende houden voor ze hoofdsteward Tumi ontmoet.

 • 3

  We've Only Just Begun

  +

  Tumi en Natalya hebben verschillende ideeën over leidinggeven. Steward Kyle en een nieuwe dekknecht komen aan boord.

 • 4

  Take it To The Bridge

  +

  Een steward twijfelt tussen een relatie en een flirt aan boord. Het dekteam communiceert slecht tijdens het aanleggen. Sandy moet ingrijpen als de rivaliteit tussen de stewards uit de hand loopt.

 • 5

  Max Tension

  +

  De bemanning begint zich te storen aan de dubieuze werkhouding van een van de dekknechten. De bootsman probeert iedereen te motiveren.

 • 6

  Pirate's Booty Call

  +

  De hele bemanning helpt mee om een geslaagde piratendag te organiseren voor de gasten.

 • 7

  Tightly Unwound

  +

  Een aantal bemanningsleden heeft een oogje op de aantrekkelijke jonge vrouwen die aan boord komen.

 • 8

  Who Needs Frenemies?

  +

  De bootsman zorgt voor verwarring als hij zijn pijlen op een ander richt. De chef-kok geeft toe aan de verleiding.

 • 9

  Ciao For Now

  +

  Er hangt een gespannen sfeer tijdens het dagje uit van de bemanning na de conflicten van de avond ervoor. Een bemanningslid deelt zijn frustraties en brengt kapitein Sandy in een lastig parket.

 • 10

  Dirty Laundry

  +

  Er wordt getwijfeld aan de nieuwe dekknecht. De kapitein wil iemand overhalen om te blijven. De bemanning heeft moeite met aanmeren en er ontstaat spanning tussen een steward en de chef-kok.

 • 11

  Safety Dance

  +

  De chef-kok krijgt ruzie met een bemanningslid. De hoofdsteward is gefrustreerd met haar nieuwe teamlid en de kapitein verliest haar geduld na een aantal onveilige acties van de bootsman.

 • 12

  Aflevering 12

  +

  Als de hoofdgast onhandelbaar wordt, grijpt kapitein Sandy in. Een steward wordt verliefd. De spanning loopt hoog op tussen de hoofdsteward en een steward.

 • 13

  Aflevering 13

  +

  Een bekende gast wil iets goedmaken, maar het team heeft het moeilijk nu ze met twee man minder zijn. Als een bemanningslid klaagt over het eten, raakt de chef-kok in de problemen.

 • 14

  Aflevering 14

  +

  Als de bootsman contact krijgt met een bekend gezicht, is iemand daar niet blij mee. De hoofddekknecht wordt ziek, waardoor kapitein Sandy bang is dat ze niet veilig weg kunnen varen.

 • 15

  Aflevering 15

  +

  De laatste charter van het seizoen dreigt aangemeerd te moeten blijven vanwege het gure weer. De crew doen hun best om de gasten bezig te houden. De chef-kok krijgt een verrassend berichtje.

 • 16

  Aflevering 16

  +

  De eerste steward vraagt twee bemanningsleden een gave foam party te organiseren voor de gasten. Dat blijkt niet mee te vallen. De bootsman wordt betrapt en hij moet een moeilijke beslissing nemen.