Chicago Med

NL3 - 12NL3 - 12
© 2022 Universal Television LLC. All Rights Reserved.
Chicago Med

Wanneer te zien

 1. donderdag 30 november om 01.15

  Stories, Secrets, Half-Truths and Lies (Afl.15 - S06)

 2. donderdag 30 november om 02.00

  I Will Come to Save You (Afl.16 - S06)

 3. zondag 3 december om 01.05

  What a Tangled Web We Weave (Afl.13 - S06)

Samenvatting

Chicago Med is een spannende, emotionele serie over het leven van de moedige artsen, verpleegkundigen en ander personeelsleden die hun dagelijkse werk doen in de chaos van een modern traumacentrum. Na de brand in Halsteads appartement werken Marcel, Choi en Archer samen om de overlevenden te redden. Charles en Cuevas helpen een paranoïde patiënt. Scott neemt een besluit met grote gevolgen.

Vanaf dinsdag 7 maart om 20.05 uur.

Afleveringen

 • 1

  How Do You Begin to Count the Losses

  +

  Na de brand in Halsteads appartement werken Marcel, Choi en Archer samen om de overlevenden te redden. Charles en Cuevas helpen een paranoïde patiënt. Scott neemt een besluit met grote gevolgen.

 • 2

  (Caught Between) the Wrecking Ball and the Butterfly

  +

  Problemen met de bevoorrading hebben grote impact. Crockett en Kai, een specialist in opleiding, komen in aanvaring met andere artsen.

 • 3

  Winning the Battle but Still Losing the War

  +

  Charles en Cuevas botsen over de behandeling van een paranoïde patiënt. Choi behandelt een zwangere vrouw uit Ashers verleden. Marcel en Taylor helpen een man die neurochirurgie nodig heeft.

 • 4

  The Apple Doesn’t Fall Far from the Teacher

  +

  Als een metro ontspoort, wil Marcel gaan helpen. Taylor en Halstead moeten bedenken of ze hun baan op het spel willen zetten om een patiënt te redden. Asher en Archer botsen over een zwangere patiënt.

 • 5

  Yep, This is the World We Live In

  +

  De bevoorrading is nog steeds een probleem als Taylors drugsdealer verschijnt. Een slachtoffer van de treinramp heeft een transplantatie nodig. Charles en Cuevas helpen iemand met geheugenverlies.

 • 6

  Mamma Said There Would Be Days Like This

  +

  Marcel helpt Halstead met de behandeling van een restauranthouder. Choi, Charles en Goodwin helpen een moeder die bang is dat ze haar baby verwondt. Maggie en Taylor krijgen ruzie met een workaholic.

 • 7

  The Clothes Make the Man... or Do They?

  +

  Er is een tekort aan beschermende kleding, dus het personeel moet improviseren. Archers zoon is in levensgevaar.

 • 8

  Everyone's Fighting a Battle You Know Nothing About

  +

  Will, Crockett en Justin Lieu proberen een wederzijdse orgaantransplantatie mogelijk te maken. Hannah en Nellie helpen een verkrachtingsslachtoffer. Grant en Maggie halen herinneringen op.

 • 9

  This Could Be the Start of Something New

  +

  Will vertrouwt op Crockett en Meds onlangs gedoneerde OR 2.0 om zijn patiënt te redden. Charles helpt een verwarde patiënt op leeftijd die rouwt om de dood van zijn jeugdliefde.

 • 10

  A Little Change Might Do You Some Good

  +

  Charles en Cuevas helpen een patiënt en haar kleinzoon. Halstead behandelt een zwemmer met een hartaandoening. Marcel wil de OR 2.0 gebruiken. Asher en Lieu zoeken een verdwenen zwangere vrouw.

 • 11

  It Is What It Is, Until It Isn't

  +

  Marcel en Charles behandelen Lieu's fitnessmaatje. Maggie en Halstead helpen een verdachte van een overval. Asher en Archer gebruiken Meds nieuwe AI-software voor opiatenmisbruik.

 • 12

  We All Know What They Say About Assumptions

  +

  Goodwin, Maggie en dr. Marcel helpen de slachtoffers van een aanrijding, terwijl dr. Halstead de juiste diagnose zoekt voor een patiënt met toevallen. Dr. Asher en dr. Archer botsen met Jack Dayton.

 • 13

  It's an Ill Wind That Blows Nobody Good

  +

  Chicago wordt getroffen door een storm. Will moedigt Grace aan om tegen haar bevindingen in te gaan. Hannah haast zich om een zwangere patiënt te helpen. Maggie maakt zich zorgen over Ben.

 • 14

  On Days Like Today... Silver Linings Become Lifelines

  +

  Crockett probeert in de nieuwe operatiekamer een bouwvakker zijn hand terug te geven. Charles en Goodwin botsen tijdens onderhandelingen over een vakbond. Hannah springt in de bres voor een moeder.

 • 15

  Those Times You Have to Cross the Line

  +

  Het is chaos nu de conciërges staken. Crockett behandelt een meisje dat gewond raakte op de boerderij. De schizofrene patiënt van Charles en Nellie is terug. Archer ziet iets vreemds in iemands maag.

 • 16

  What You See Isn't Always What You Get

  +

  Halstead en Cuevas hebben moeite een diagnose te stellen. Personeel van de brandweer en het ziekenhuis proberen een paranoïde vader uit een scanner te bevrijden. Tanaka-Reed zingt een toontje lager.

 • 17

  Know When to Hold and When to Fold

  +

  Een filmploeg komt Marcel en Abrams’ baanbrekende operatie filmen. Archer wil geen hulp met zijn nierproblemen. Halstead wordt verliefd op een collega.

 • 18

  I Could See the Writing on the Wall

  +

  Terwijl zijn gezondheid achteruitgaat, botst dr. Archer met dr. Charles over een patiënt die verlamming veinst.

 • 19

  Look Closely and You Might Hear the Truth

  +

  De toekomst ligt in handen van een bestuurslid. Archer helpt een moeder met een zeldzame ziekte en Asher behandelt haar zwangere dochter. Charles ontmoet een schizofrene patiënt met gehoorverlies.

 • 20

  The Winds of Change Are Starting to Blow

  +

  Dr. Marcel en dr. Halstead verzetten zich tegen een nieuw beleid om hun kankerpatiënt te redden.

 • 21

  Might Feel Like It's Time for a Change

  +

  Marcel is op zoek naar informatie die Jack Daytons plannen kan dwarsbomen.

 • 22

  Does One Door Close and Another One Open?

  +

  Een schokkende onthulling dreigt Jack Daytons operatie en de nieuwe operatiekamer in de weg te zitten. Archer trekt zijn eigen plan om een patiënt te redden en Maggie denkt na over haar toekomst.