Chicago Med

dinsdag 20.05

NL3 - 12NL3 - 12
© 2024 Universal Television LLC. All Rights Reserved.
Chicago Med

Wanneer te zien

 1. dinsdag 25 juni om 20.05

  I Think There's Something You're Not Telling Me (Afl.11 - S09)

 2. zaterdag 29 juni om 21.00

  I Think There's Something You're Not Telling Me (Afl.11 - S09)

 3. dinsdag 2 juli om 20.05

  Get By With A Little Help From My Friends (Afl.12 - S09)

Samenvatting

Chicago Med is een emotionele achtbaan door de dagelijkse chaos van het drukste ziekenhuis van de stad en de moedige artsen die het ziekenhuis overeind houden. Zij zullen unieke nieuwe zaken te lijf gaan die geïnspireerd zijn door actuele gebeurtenissen. Gaandeweg creëren zij een band met op de achtergrond de hectiek van de operatiekamer. Bekende gezichten van de politie en brandweer van Chicago zullen een handje helpen, zodat het derde team vol helden uit Chicago hun werk op de beste manier kunnen uitvoeren.

 

Afleveringen

 • 1

  Row Row Row Your Boat on a Rocky Sea

  +

  Na een verkeersongeval staat de spoedeisende hulp al snel vol patiënten. Een arts komt Charles bekend voor en Archer raakt vlak voor zijn niertransplantatie aan het twijfelen.

 • 2

  This Town Ain't Big Enough for Both of Us

  +

  Een vrouw die Archer van vroeger kent, staat zijn transplantatie in de weg. Marcel krijgt te maken met een overijverige stagiar. Charles wil zijn relatie met Ripley herstellen.

 • 3

  What Happens in the Dark Always Comes to Light

  +

  Zola neemt het heft in eigen handen als de verzekeringsmaatschappij niet meewerkt. Daardoor brengt ze Crockett in een lastig parket. Charles helpt een depressieve man en Hannah heeft een aparte date.

 • 4

  These are Not the Droids You are Looking for

  +

  Na een ongeluk komen twee bekenden van dr. Goodwin naar de spoedeisende hulp. Een patiënt van dr. Archer maakt zich zorgen om iets erfelijks en Maggie en Zola helpen iemand die op roadtrip wil.

 • 5

  I Make a Promise, I Will Never Leave You

  +

  Goodwin vraagt Charles om te kijken of het geheugen van haar ex wel in orde is. Archer behandelt een kennis van Sean. Asher onderzoekt een vrouw die geen goede nazorg kreeg na haar miskraam.

 • 6

  I Told Myself That I Was Done With You

  +

  Maggie krijgt medelijden als de moeder van haar patiënt bang is voor een operatie. Ripley behandelt iemand uit zijn verleden. Ahmad twijfelt aan haar gevoel als haar daden onverwachte gevolgen hebben.

 • 7

  Step On A Crack and Break Your Mother's Back

  +

  Ripley en Charles behandelen een patiënt met OCD. Asher en Archer komen een vrouw tegen met een vreemd voorwerp in haar hart. Marcel botst met het hoofd Oncologie.

 • 8

  A Penny for Your Thoughts, Dollar for Your Dreams

  +

  Een patiënt zegt dat hij boodschappen doorkrijgt van zijn ongeboren zoontje. Ahmad doet haar best om een bevroren crimineel te ontdooien en Charles vraagt Ripley om Liliana's broer te helpen.

 • 9

  Spin A Yarn, Get Stuck In Your Own String

  +

  Ripley en Charles behandelen sekteleden. Ahmads vermoedens hebben gevolgen voor Marcel. Het zoontje van Abrams belandt onder verdachte omstandigheden op de spoedafdeling.

 • 10

  You Just Might Find You Get What You Need

  +

  Maggie's nieuwe relatie heeft een vliegende start. Charles zoekt antwoorden na een zelfmoordpoging. Asher zoekt een diagnose bij een patiënt met mysterieuze symptomen.

 • 11

  I Think There's Something You're Not Telling Me

  +

  Ripley heeft moeite om Sully's diagnose geheim te houden als zijn zwangere vriendin naar het ziekenhuis komt. Johnson wil een betrekking bemachtigen en Charles helpt een bipolaire kunstenaar.

  Wanneer te zien
  dinsdag 25 juni om 20.05
  NL3 - 12NL3 - 12
  Op Star
  Wanneer te zien
  zaterdag 29 juni om 21.00
  NL3 - 12NL3 - 12
  Op Star
 • 12

  Get By With A Little Help From My Friends

  +

  Door een infectie dreigt Marcels levertransplantatie niet door te gaan. Maggie en Charles schieten een brandwondenverpleegkundige te hulp. Goodwin moet over Berts toekomst beslissen.

  Wanneer te zien
  dinsdag 2 juli om 20.05
  NL3 - 12NL3 - 12
  Op Star
  Wanneer te zien
  zaterdag 6 juli om 21.00
  NL3 - 12NL3 - 12
  Op Star
 • 13

  I Think I Know You, but Do I Really?

  +

  Ripley en Charles behandelen een gevangene die wellicht aan dementie lijdt. Archer en Sean botsen als een arts uit Margo's kliniek op de spoedafdeling belandt. Marcel krijgt schokkend nieuws.

  Wanneer te zien
  dinsdag 9 juli om 20.05
  NL3 - 12NL3 - 12
  Op Star
  Wanneer te zien
  zaterdag 13 juli om 21.00
  NL3 - 12NL3 - 12
  Op Star