Dr. Death

© 2021 Universal Content Productions LLC. All Rights Reserved.
Dr. Death

Samenvatting

Dokter Christopher Duntsch is een rijzende ster in de medische gemeenschap van Dallas. Hij is jong, charismatisch en ogenschijnlijk briljant. Duntsch was een bloeiende neurochirurgische praktijk aan het opbouwen toen alles plotseling veranderde. Patiënten kwamen zijn operatiekamer binnen voor complexe, maar routinematige ingrepen aan de wervelkolom, en vertrokken permanent verminkt of in een lijkenzak. Terwijl de slachtoffers zich opstapelen, bundelen neurochirurg Robert Henderson, vaatchirurg Randall Kirby en officier van justitie Michelle Shughart de krachten om hem te stoppen. 

Afleveringen

Seizoen 1
 • 1

  Diplos

  +

  Twee artsen onderzoeken een reeks mislukte operaties die zijn uitgevoerd door een collega.

 • 2

  Ain't No Bum

  +

  Dr Henderson en dr Kirby stappen naar het medisch tuchtcollege van Texas terwijl de eerste jaren van dr Duntsch' carrière al aanwijzingen bevatten voor de man die hij zal worden.

 • 3

  Dock Ellis

  +

  Duntsch probeert in een ander lokaal ziekenhuis aan de slag te gaan terwijl Henderson en Kirby in Tennessee een sleutelfiguur in zijn opleiding spreken.

 • 4

  An Occurence at Randall Kirby's Sink

  +

  In flashbacks opent Duntsch zijn eigen praktijk in Dallas, terwijl Henderson en Kirby maatregelen treffen om Duntsch voorgoed een halt toe te roepen.

 • 5

  The $?!& in the Bed

  +

  Assistent-officier van Justitie Michelle Shughart is bereid Henderson en Kirby te helpen met hun zaak, terwijl Duntsch wordt aangenomen door een prestigieus ziekenhuis.

 • 6

  Occam's Razor

  +

  Na een rampzalige week in de OK wordt Duntsch geschorst en onderworpen aan een drugstest.

 • 7

  Feet of Clay

  +

  Duntsch wordt gearresteerd. Shughart werkt aan haar zaak, terwijl Henderson en Kirby dieper in Duntsch zijn verleden graven.

 • 8

  Hardwood Floors

  +

  Duntsch staat terecht nadat 33 van zijn 38 patiënten zijn overleden of blijvend gehandicapt zijn geraakt. Ondertussen worstelen Henderson en Kirby met de hiaten in het medisch systeem waardoor hij niet meteen kon worden tegengehouden.