Nancy Drew

NL3 - 12NL3 - 12

zaterdag 00.05

Trailer

00:30

Wanneer te zien

 1. zaterdag 2 december om 00.05

  The Mark of the Poisoner's Pearl (Afl.10 - S01)

 2. zaterdag 2 december om 01.00

  The Phantom of Bonny Scot (Afl.11 - S01)

 3. zaterdag 2 december om 01.55

  The Lady of Larkspur Lane (Afl.12 - S01)

Samenvatting

De jonge Nancy Drew maakt plannen om na de middelbare school haar geboortestad te verlaten en naar de universiteit te gaan, maar raakt verwikkeld in een bovennatuurlijk moordmysterie.

Afleveringen

 • 1

  The Warning of the Frozen Heart

  +

  Op de avond van het oogstfestival van Horseshoe Bay ontvouw zich een nieuw mysterie voor Nancy en de Drew Crew, als er een lijk wordt gevonden op het festivalterrein van de familie Hudson.

 • 2

  The Journey of the Dangerous Mind

  +

  Er komt ruzie tussen Nancy en haar tegenpool bij de politie. Carson en Ryan denken anders over Nancy's opvoeding, Nick en George' relatie staat onder druk en Bess probeert Ace voor pech te behoeden.

 • 3

  The Testimony of the Executed Man

  +

  Terwijl Nancy en haar vrienden de Frozen Hearts Killer zoeken, trekken ze een onverwachte aanwijzing na van een podcaster op een congres voor amateurdetectives, over een moord uit de jaren 1950.

 • 4

  The Demon of Piper Beach

  +

  Het team moet de stad voor een bovennatuurlijk gevaar behoeden dat slaapwandelincidenten veroorzaakt. Nancy's stille liefde voor Ace steekt weer de kop op. George krijgt een ongewenst vriendenverzoek.

 • 5

  The Vision of the Birchwood Prisoner

  +

  Na een tegenslag in de Frozen Hearts-zaak vraagt Nancy Temperance om hulp. De verstrengeling met Bobbsey geeft Ace kopzorgen, en George gaat eindelijk de confrontatie met iemand uit haar verleden aan.

 • 6

  The Myth of the Ensnared Hunter

  +

  Het team gaat op zoek naar een ondergrondse gevangenis, terwijl ze ook een middel tegen George' paranormale aandoening zoeken. Ace vraagt Amanda om hulp om haar vader voor de rechter te krijgen.

 • 7

  The Gambit of the Tangled Souls

  +

  Terwijl Nancy en haar vrienden een reliek zoeken dat George' ziel van die van Odette Lamar kan losmaken, raken Carson en Ryan onder de invloed van een middel dat alle remmingen wegneemt.

 • 8

  The Burning of the Sorrows

  +

  Nancy, Bes, agent Park en Temperance moeten samenwerken nadat een poging om een moordenaar in de val te lokken resulteert in het vrijkomen van een dodelijke bovennatuurlijke entiteit.

 • 9

  The Voices in the Frost

  +

  Nick, George en Bess ontdekken de waarheid achter de mysterieuze dood van een student. Door onverwachte obstakels kan Ace Nancy en agent Park niet helpen in de zoektocht naar de oorsprong van de FHK.

 • 10

  The Confession of the Long Night

  +

  Een waarheidsritueel treft een groot cocktailfeest, wat leidt tot een stortvloed aan emotionele bekentenissen en een onverwachte romantische klik voor Nancy.

 • 11

  The Spellbound Juror

  +

  Nick heeft juryplicht en beseft dat een medejurylid het volgende slachtoffer van de Frozen Hearts Killer kan worden. Na de recente romantische ontwikkelingen zijn er spanningen binnen de Drew Crew.

 • 12

  The Witch Tree Symbol

  +

  Nancy zoekt een vermist doelwit van Temperance, die ook de jongeren op het jeugdhonk heeft vervloekt. Het Frozen Hearts-mysterie is bijna opgelost, maar dan wordt de Drew Crew zelf een doelwit.

 • 13

  The Ransom of the Forsaken Soul

  +

  Het lot van Horseshoe Bay ligt in de handen van de Drew Crew, die hun sterkste vijand ooit moet verslaan. Levens en harten zijn in gevaar en een ongelukkige keuze verandert alles, voor altijd.