Robyn Hood

NL3 - 12NL3 - 12
©ROBYN HOOD PRODUCTIONS LIMITED 2022
Robyn Hood

Samenvatting

Terwijl haar moeder Sherwood Towers tegen John Prince beschermt, maakt Robyn Loxley clips met Much en Alan Dale, alias The Hood. Robyns leven staat op z'n kop wanneer de Sheriff Tressie arresteert.

Afleveringen

Seizoen 1
 • 1

  Outlaws

  +

  Als Robyn Loxley's leven op z'n kop staat door een politiebeschieting, veranderen haar vrienden van rappers in wetteloze durfallen om haar moeder uit handen van John Price en de Sheriff te redden.

 • 2

  Beast

  +

  Na een brutale beroving van The Hood, zet de Sheriff Sherwood onder druk met een vloot moderne drones en ondervraagt hij de gemeenschap, terwijl ze het duidelijk op Robyn gemunt heeft.

 • 3

  Lion heart

  +

  Robyn krijgt te maken met een gevaarlijke dreiging wanneer Guy Gisbourne, een moordlustige gangster uit het verleden van Little John, terugkeert naar Sherwood en erkenning van de gemeenschap eist.

 • 4

  Dope

  +

  John Prince koopt een farmaceutische magnaat om om geen medicijnen meer aan Sherwood te leveren, wat Tressie's gezondheid bedreigt. Robyn en The Hood plegen hun meest gedurfde beroving tot nu toe.

 • 5

  Rager

  +

  Nadat Chet Prince Alans vriend Elmore mishandelt, besluiten Robyn en The Hood z'n verjaardagsfeest te verstoren en de rijkste playboy van de stad te beroven.

 • 6

  Peace

  +

  John Prince is bereid om met Tressie over Sherwoods toekomst te praten. Terwijl Tressie en Prince onderhandelen, vermoedt Robyn dat de dingen niet zijn wat ze lijken als Guy Gisbourne opduikt.

 • 7

  Joint

  +

  De Sheriff zet Robyn en haar vrienden vast om The Hood te ontmaskeren. Terwijl Prince de burgemeester onder druk zet, zoekt Jill haar zus. Robyn vestigt haar hoop op een onbekwame sociaal werker.

 • 8

  Siege

  +

  Als Prince Sherwood koopt, moeten Robyn en haar vrienden weg. Robyn bundelt haar krachten met Tressie, Jill en de buren en Marian riskeert haar leven. De Sheriff stuurt Redcap om 'n klus af te maken.