The Equalizer

NL4 - 16NL4 - 16

woensdag 21.30

Trailer

Seizoen 2
00:30

Wanneer te zien

 1. woensdag 29 november om 21.30

  Hard Money (Afl.15 - S02)

 2. woensdag 29 november om 22.25

  Vox Populi (Afl.16 - S02)

 3. vrijdag 1 december om 22.10

  Hard Money (Afl.15 - S02)

Samenvatting

Een remake van de film 'The Equalizer' uit de jaren 80. Robyn McCall, een geheimzinnige oud-CIA-agent, moet al haar vaardigheden inzetten om een mensen te helpen die nergens anders terecht kunnen. McCall overweegt om haar werk als de Equalizer aan de wilgen te hangen, tot rechercheur Marcus Dante haar vraagt te helpen zoeken naar een onvindbare groep bankovervallers.

 

Afleveringen

 • 1

  Aftermath

  +

  McCall overweegt om haar werk als de Equalizer aan de wilgen te hangen, tot rechercheur Marcus Dante haar vraagt te helpen zoeken naar een onvindbare groep bankovervallers.

 • 2

  The Kingdom

  +

  McCall krijgt problemen als haar vriendin Mira, de dochter van een diplomaat, haar vraagt om haar broer te zoeken. Dante wordt met argusogen bekeken door een collega die de Equalizer moet opsporen.

 • 3

  Leverage

  +

  McCall wordt ingehuurd door een moeder die denkt dat haar zoon bij een bende zit. Delilah is nerveus voor haar toespraak bij de herdenking van haar vriend Jason. Dante maakt zich zorgen om McCall.

 • 4

  The People Aren't Ready

  +

  McCalls geheim wordt bijna ontdekt terwijl ze zich haast om de moord op de officier van justitie te voorkomen, degene die haar juist te pakken wil krijgen.

 • 5

  Followers

  +

  McCall wordt ingehuurd door een groepje true crime-liefhebbers om een anonieme stalker te vinden die dreigt een nietsvermoedende vrouw uit New York over acht uur te vermoorden.

 • 6

  Shooter

  +

  Mels militaire ervaring komt van pas als de officier van justitie McCall inhuurt om een sluipschutter op te sporen. Delilah heeft last van PTSS na de schietpartij.

 • 7

  The Equalizer 2

  +

  Bishop vraagt McCalls team om hulp als iemand uit zijn verleden zijn zoon bedreigt. Tante Vi denkt net terug aan een relatie als ze onverwacht bezoek krijgt.

 • 8

  Separated

  +

  McCall en Mel helpen een gedeporteerde vrouw om haar zoon te zoeken die ze kwijtraakte bij de Amerikaanse grens. Mel, McCall en Bishop doen alles om Harry vrij te krijgen.

 • 9

  Bout That Life

  +

  McCall raakt betrokken bij een dodelijke strijd tussen twee rapgroepen als de vrouw van een beroemde rapper, Dilemma, haar vraagt te bewijzen dat hij een andere rapper niet vermoord heeft.

 • 10

  Legacy

  +

  McCall werkt samen met een briljante maar onvoorspelbare dief, Jessie Cook, om een schilderij terug te krijgen dat van de familie Black gestolen werd tijdens de rassenrellen van Tulsa in 1921.

 • 11

  Chinatown

  +

  McCall en Mel werken samen met een voormalige agent om de racistische moord op een Chinees-Amerikaanse restauranteigenaar op te lossen, die verhuld werd als een ongeluk door elektrische brand.

 • 12

  Somewhere Over the Hudson

  +

  McCall helpt accountant Bert Singer om een logboek vol bewijs te vinden dat hij aan de FBI moet overdragen in ruil voor bescherming. Mel weet niet hoe ze haar vriendin moet vertellen dat Harry leeft.

 • 13

  D.W.B.

  +

  McCall zoekt Dante nadat hij ontvoerd wordt door twee agenten die hem onterecht aanhielden en mishandelden voordat ze doorhadden dat Dante ook een agent was. Dante hallucineert over zijn nare jeugd.

 • 14

  Pulse

  +

  McCall ontvangt een noodoproep en als ze erop afgaat, wordt ze geconfronteerd door Mason Quinn, een vroegere tegenstander. McCall werkt samen met een CIA-agent die alles volgens het boekje doet.

 • 15

  Hard Money

  +

  McCalls werk zit haar privéleven in de weg wanneer ze gedwongen wordt om haar ex, dr. Miles Fulton, om hulp te vragen als een vrouw wordt neergeschoten nadat ze een overval zag gebeuren.

  Wanneer te zien
  woensdag 29 november om 21.30
  NL4 - 16NL4 - 16
  Op Star
  Wanneer te zien
  vrijdag 1 december om 22.10
  NL4 - 16NL4 - 16
  Op Star
 • 16

  Vox Populi

  +

  Bij een moordzaak is Tante Vi het enige jurylid dat gelooft dat de verdachte niet schuldig is. McCall onderzoekt de zaak om te bewijzen dat Vi’s gevoel klopt.

  Wanneer te zien
  woensdag 29 november om 22.25
  NL4 - 16NL4 - 16
  Op Star
  Wanneer te zien
  vrijdag 1 december om 23.05
  NL4 - 16NL4 - 16
  Op Star
 • 17

  What Dreams May Come

  +

  Een paranormaal begaafde man beweert dat zijn vermiste zus in gevaar is, nadat hij visioenen ziet. Delilah vindt het moeilijk om McCalls geheimen te bewaren.

  Wanneer te zien
  woensdag 6 december om 21.30
  NL4 - 16NL4 - 16
  Op Star
  Wanneer te zien
  vrijdag 8 december om 22.00
  NL4 - 16NL4 - 16
  Op Star
 • 18

  Exposed

  +

  McCall is vastberaden om Mason Quinn te arresteren, die verantwoordelijk is voor Bishops dood. Die wens wordt een obsessie. Delilah maakt kennis met haar moeders team als ze haar vriendin wil helpen.

  Wanneer te zien
  woensdag 6 december om 22.25
  NL4 - 16NL4 - 16
  Op Star
  Wanneer te zien
  vrijdag 8 december om 22.55
  NL4 - 16NL4 - 16
  Op Star