The Night Shift

woensdag 6 maart 00.00

NL3 - 12NL3 - 12
The Night Shift © Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.
The Night Shift

Wanneer te zien

 1. woensdag 6 maart om 00.00

  Pilot (Afl.01 - S01)

 2. woensdag 6 maart om 00.55

  Second Chances (Afl.02 - S01)

 3. dinsdag 12 maart om 23.50

  Hog Wild (Afl.03 - S01)

Samenvatting

De artsen en verpleegkundigen van San Antonio Memorial gebruiken hun instincten en gevechtservaring om de chaotische nachtdienst op de Eerste Hulp te leiden.

Afleveringen

 • 1

  Recoil

  +

  Jordan en Drew voeren een gedurfde redding uit door uit een helikopter te springen. Paul gaat om met de repercussies van het opkomen tegen zijn vader. Shannon indoctrineert Cain.

 • 2

  Off the Rails

  +

  Drew wordt gedwongen zijn prioriteiten als nieuwe vader te herevalueren. De SEH wordt overspoeld met slachtoffers van een ramp in een pretpark. Jordan helpt Paul en zijn vader te verzoenen.

 • 3

  Do No Harm

  +

  Jordan en Cain zoeken uit wat hun professionele dynamiek is. Drew en Paul moeten een manier vinden om de afgehakte hand van een patiënt te redden. Annie duikt op met een onverwachte gast.

 • 4

  Control

  +

  Als een patiënte uit een verafgelegen stad naar SAM komt voor een operatie, zet Scott zich in om haar te helpen. Jordan en Cain helpen een gewonde veteraan in het reine te komen met zijn diagnose.

 • 5

  Turbulence

  +

  De terugvlucht van Drew, zijn moeder en Rick verandert in een medische crisis op grote hoogte als de passagiers ziek worden. Jordan, Paul, Shannon, Kenny en Cain zamelen geld in voor Cystic Fibrosis.

 • 6

  Family Matters

  +

  Kenny voegt zich bij Drews steungroep voor veteranen en vecht het gevecht van zijn leven. Jordan en Cain behandelen de slachtoffers van een hotelbrand terwijl Shannon een jong slachtoffer wil redden.

 • 7

  Keep the Faith

  +

  Wanneer demonstranten neerstrijken op de uitvaart van een dierbaar lid van de nachtploeg, worden meerdere gewonde veteranen voor behandeling naar het San Antonio Memorial gebracht.

 • 8

  Reboot

  +

  Als Jordan beseft dat het ziekenhuis het doelwit is van een cyberaanval, leidt ze het team bij de verzorging van de patiënten terwijl er chaos ontstaat. Drew en Kenny behandelen een kritieke patiënt.

 • 9

  Land of the Free

  +

  TC en Jordan vergezellen een SWAT-team bij een inval en eindigen met een Eerste Hulp vol zieke immigranten, waaronder eentje met moorddadige bedoelingen. Scott stelt een dreamteam samen.

 • 10

  Resurgence

  +

  Een schietpartij op een nabijgelegen universiteit stuurt TC, Jordan, Drew en Amira het veld in, waar ze Rick helpen met een dodelijke situatie. Scott implementeert een nieuw trainingsprogramma.