The Resident

NL3 - 12NL3 - 12
The Resident © Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
The Resident

Samenvatting

De aangrijpende ziekenhuis-serie, met o.a. Matt Czuchry en Emily VanCamp, biedt een verrassende kijk op de medische wereld. Het volgt een groep artsen in het Chastain Memorial Hospital die tijdens de dagelijks persoonlijke en professionele uitdagingen vechten voor hun patiënten. Als Padma's zwangerschap in gevaar komt, moet Ian een wonder verrichten. Ondertussen neemt Conrad een besluit over zijn liefdesleven en leidt Devon zijn eigen klinische onderzoek.

 

Afleveringen

 • 1

  Two Hearts

  +

  Als Padma's zwangerschap in gevaar komt, moet Ian een wonder verrichten. Ondertussen neemt Conrad een besluit over zijn liefdesleven en leidt Devon zijn eigen klinische onderzoek.

 • 2

  Peek and Shriek

  +

  De gouverneursverkiezingen monden in geweld uit en er komen meerdere slachtoffers binnen. Conrad heeft een agressieve patiënt en vindt de medische oorzaak. Een andere patiënt krijgt een klaplong.

 • 3

  For Better or Worse

  +

  Op de dag van Kit en Bells bruiloft worden Bell en Conrad opgeroepen om zich over de zieke dochter van een belangrijke ziekenhuisdonateur te ontfermen. Billie gaat jurken kopen met Gigi en Sammie.

 • 4

  The Chimera

  +

  Een gevangenisarts denkt dat een terdoodveroordeelde over zijn symptomen liegt en Conrad en Raptor moeten hem onderzoeken. Devon spreekt een Brits echtpaar dat bang is voor de zorgkosten in de VS.

 • 5

  The Better Part of Valor

  +

  Een tiener is bewusteloos geraakt door een verdacht pilletje en Conrad wil zijn broer vinden voordat hem hetzelfde overkomt. Ondertussen wordt dokter Bell door een oud-patiënt gedagvaard.

 • 6

  One Bullet

  +

  Er komt een patiënt met talloze schotwonden binnen en hij heeft de hulp van meerdere dokters nodig. Ondertussen krijgt Ian een verplichte drugstest en herstelt Padma van haar keizersnede.

 • 7

  It Won't Be Like This for Long

  +

  Ian moet een anonieme patiënt van de NICU opereren terwijl hij nog steeds met persoonlijke problemen worstelt. En Conrad vraagt Devon of hij een dienst kan overnemen, zodat hij bij Gigi kan zijn.

 • 8

  A River in Egypt

  +

  Er komt een universitair docent binnen en Conrad beseft dat het een oud-patiënt van hem is. En Devon laat een man opnemen die zweert bij een antiverouderingsregiem dat hem het eeuwige leven zou geven.

 • 9

  No Pressure, No Diamonds

  +

  Devon wordt benaderd door een documentairemaker terwijl hij zich voorbereidt op het plaatsen van een ribbenkastimplantaat. Conrad helpt een patiënt die door een grote katachtige zou zijn aangevallen.

 • 10

  Family Day

  +

  Conrad staat oog in oog met Nics vader, na vijf jaar zonder contact, als die binnenkomt met hartproblemen. Billie heeft een patiënt met een eigenwijze familie. Cade spreekt Ian op zijn verslaving aan.

 • 11

  All In

  +

  Een beroemde cardiothoracale chirurg -de mentor van dokter Yamada- komt binnen met pijn op de borst. Kit vertelt het slechte nieuws over de bezuinigingen. Devon en Conrad helpen een verwarde vrouw.

 • 12

  All the Wiser

  +

  De spoedeisende hulp loopt snel vol na een grote helikoptercrash. Alle dokters snellen toe om de patiënten te behandelen, onder wie de piloot, een barista en de gehate gouverneur Mark Betz.

 • 13

  All Hands on Deck

  +

  Conrad moet Gigi's verjaardagsfeest verlaten als Sammie met hoge koorts naar het ziekenhuis moet. Kit probeert voorrang te regelen. Ondertussen komt er een donorhart binnen voor gouverneur Betz.